luni, 12 mai 2014

Eurovisionul castigat de Bafomet

Sambata seara a fost finala Eurovision. Nu m-am uitat dar nu am putut evita sa aflu cine a castigat.

"Conchita Wurst"


EuroNews a difuzat toata ziua urmatoare o "stire" despre un documentar ce arata viata transexualilor din Istambul la pachet cu stirea despre castigatorul Eurovision. Programele de stiri EuroNews si CNN pe care le urmaresc promoveaza homosexualitatea. Faptul ca un transexual a castigat este foarte semnificativ. Asta inseamna ca este cam tarziu in noapte.

Luca 17:28 Tot așa precum a fost în zilele lui Lot: mâncau, beau, cumpãrau, vindeau, sãdeau, și zideau, 29  Iar în ziua în care a ieșit Lot din Sodoma a plouat din cer foc și pucioasã și i-a nimicit pe toți, 30  La fel va fi în ziua în care se va arãta Fiul Omului. 

Conchita Wurst nu este doar o ciudatenie izolata, o forma fara fond, ci este parte a unui program.
Bafomet - Solve et Coagula.
Androgin.


Sigla Eurovision contine numarul 666. Este putin ascuns dar se poate vedea cum prima litera "O" este de fapt un 6. In loc de "V" este o "inima" (de fapt un fund) care formeaza impreuna cu litera "I" numarul 6 in scrierea latina. Al treilea 6 este scris in engleza "six". Primul "O" nu seamana deloc cu al doilea deci nu este nici o urma de indoiala care este de fapt intentia.Cantecul castigator se numeste "Rise like a Phoenix". Trebuie stiut ca Phoenixul este un simbol al lui Lucifer/Satana - pasarea Phoenix care renaste din propria cenusa, sau mai degraba spera sa renasca din propria cenusa. Am vazut Phoenixul afisat intr-un mod destul de spectaculos si la Ceremonia de Inchidere a Olimpiadei XXX de la Londra.


Simbolul Pheonixului se gaseste si in Rango, un film, despre care am scris deja in doua randuri luna trecuta. "Phoenix"este un Gen compus din 14 Specii de palmieri din zona Canarelor, Marea Mediterana pana in sudul Chinei si Malaisia (http://en.wikipedia.org/wiki/Phoenix_(plant)#Species).

Rango: Decoru-i pus. Noaptea umeda cu neliniste. 

Rango cu frunze de palmier in chip de cortina de teatru.

Rango: ...Singura in odaie, printesa se pregateste sa-si ia propria viata.


Printesa - Eva?


Nu este clar daca printesa se pregateste sa-si faca de capatai sau sa-si faca de cap. Inclin sa cred ca este vorba despre a doua situatie, din context. Dar care e diferenta, in context?   (Poti vedea filmul aici sau aici.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu